Assessorament lingüístic

Què és el PICat?

El PICat és un servei gratuït que l'Institut d'Estudis Baleàrics ofereix tant a particulars com a empreses.

Resolució de consultes

Et donam informació sobre qualsevol qüestió relacionada amb la llengua catalana: cursos, proves per obtenir els certificats oficials de coneixements de català, criteris de traducció, recursos lingüístics, etc.

Correccions i traduccions

T'oferim els serveis de correcció (català) i traducció de textos (castellà-català). Pots fer-nos consultes o sol·licitar una correcció o traducció a través del telèfon o el correu electrònic, o bé emplenant el formulari.

Necessites eines per a la correcció? Aquests recursos en línia et poden ser útils.

Resol els dubtes lingüístics que tenguis usant un sol cercador que integra diferents fonts (diccionari normatiu, verbs conjugats, diccionari bilingüe, etc.)

Cerca la forma correcta dels termes propis de totes les professions, ciències i matèries, a més de la definició i les equivalències en altres llengües.


Escolta la pronúncia recomanada de prop de 3.000 paraules en els accents rossellonès, mallorquí, central, alguerès, nord-occidental i valencià. 

Accedeix als topònims de les Balears, de l'Estat i d'altres estats i territoris, i als gentilicis corresponents (secció del Llibre d'estil del Govern de les Illes Balears).